Navigera

Händer och fötter

Händer och fötter

GelColor – by OPI

Gelcolor är perfekt för dig som på ett snabbt, enkelt och okomplicerat sätt vill ha vackra naglar! Gelcolor är ett permanent nagellack som lackas på din naturliga nagel och som håller ca 2 veckor. Lacket läggs i tunna lager och känns naturligt. När du använder gelcolor blir nageln hårdare och växer sig längre och finare. Efter ca 2 veckor brukar det vara dags för en uppfräschning, du kan då välja samma lack igen eller prova på en ny om du vill det, det finns många färger att välja mellan. Vi rekommenderar att du bokar en ny tid vid varje besök så att du inte riskerar att det går för lång tid emellan besöken. Vill du ta av nagellacket själv, fråga oss så berättar vi hur du går tillväga.

När du kommer på din första tid rekommenderar vi att du kommer utan nagellack
60 min 

Klassisk Manikyr

Passar alla kunder, gammal som ung som vill få en vackernagel. Nageln filas, klipps och formas. Nagelbanden rensas och nagelplattan poleras och jämnas ut. Behandlingen avslutas med ljuvlig handmassage och lackning av naglar. Vill du göra en extra lyxig behandling lägg till ett paraffinbad! 
Kom gärna utan nagellack!

Kom gärna utan nagellack!
60 min 

Paraffinbad

En härligt närande och skön behandling för dina händer.Händer och naglar smörjs in och doppas sedan i ett vårdande paraffin som verkar som en mask. Du sitter ner och slappnar av i några minuter och sedan tas paraffinet bort. Dina händer blir mjuka och sköna! 

Kan läggas till i ansiktsbehandling, säg till vid bokning.

30min

Exuviance hand and foot peel:

En exfolierande AHA peeling som appliceras som en mask kring dina fötter eller händer i varma handdukar 10-15 min och sedan masseras in i huden. I egen behandling appliceras vårdande creme efteråt. En djupgående behandling som stimulerar cellförnyelsen. Rekommenderas till de med torra händer och fötter men även till dig med eksem. Kan med fördel göras i kur för ett hållbart resultat. Går att kombinera med parafinbad för att riktigt skämma bort dina händer! 

Tillägg i behandling 15 min
Som egen behandling 30 min 

 • Hallins Hudvårdsalong & Parfymeri

  Storgatan 16
  523 30 Ulricehamn

  Telefon butik: 0321-130 67
  Fax: 0321-131 67
  Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Öppettider

  Måndag-Fredag 10-18
  Lördag 10-14
 • Följ oss på

  Facebook
  Instagram