Navigera

Hallins Hudvårdssalong

Vi som arbetar på Hallins hudvårdssalong är utbildade och dipl. Hudterapeuter med Cidescoexamen (internationell examen) och SHR (Sveriges hudterapeuters riksförbund) godkända utbildningar.

Vi använder oss utav tre olika märken i våra behandlingar; Exuviance, Dermalogica och Clarins. Dessa står för resultatinriktad hudvård och är märken som kompletterar varandra perfekt. Vi anpassar alla behandlingar efter varje kunds behov och önskemål.

Låt oss veta redan vid bokningen om du önskar något speciellt märkte i din behandling, då ser vi till att vi bokar in dig i rätt behandlingsrum. Samtliga av våra ansiktsbehandlingar kan givetvis göras på både män och kvinnor, om inget annat anges.

Till samtliga av våra ansiktbehandlingar kan du självklart välja till andra behandlingar efter dina önskemål t.ex.
√ Frans och/eller brynfärg
√ Brynplock
√ Vaxning överläpp/haka
√ Specialmask
√ Diatermi
√ Paraffinbad etc.

Säg till vid bokningen så anpassar vi tiden till din behandling!

För tidsbokning ring 0321-13067

Tänk på att…
Informera oss om det är något vi behöver veta om din hälsa. Är du allergisk, gravid eller har pacemaker? Detta beror givetvis på vilken behandling du bokat men bättre med för mycket information än för lite. Det du berättar stannar hos oss!

Om du kommer för sent till din behandling kan det hända att vi måste korta ner tiden eftersom vi har andra bokningar som kan komma att påverkas annars.

 Avbokning eller ombokning av din behandling ska göras 24 timmar innan behandlingstillfället annars debiteras halva beloppet.

 • Hallins Hudvårdsalong & Parfymeri

  Storgatan 16
  523 30 Ulricehamn

  Telefon butik: 0321-130 67
  Fax: 0321-131 67
  Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Öppettider

  Måndag-Fredag 10-18
  Lördag 10-14
 • Följ oss på

  Facebook
  Instagram